Suntem cei mai buni pe domeniul Tractari Auto Ploiesti - ACAR AUTO.

ACAR AUTO tractari auto Ploiesti

Bun venit pe site-ul nostru!

ACAR AUTO va ofera servicii  non stop in conditii de maxima siguranta, garantate  de asigurarile de transport(CMR).

Suntem mandri sa va informam ca flota noastra de autospeciale acopera o gama variate de autoturisme si autoutilitare dar si camioane, cap tractor, etc.

Zona de Acoperire este Ploiesti si localitatile apropiate precum:
Prahova, Ploiesti, DN1(A-B), Valea Prahovei,Baicoi, Boldesti-Scaieni,Busteni, BreazaCampina, Cheia, Albesti, Mizil, Plopeni, etc.

ACAR AUTO se diferentiaza pe piata de tractari auto prin tarifare corecta, timp de interventie rapid si comunicat corect clientului, asigurarea conditiilor de maxima siguranta.

ACAR AUTO

cu noi ai prioritate!

 

Responsabilitatea Sociala ACAR AUTO

Responsabila si din punct de vedere social, ACAR AUTO  se implica activ in actiuni menite sa atraga atentia diferitelor categorii de public cu privire la  siguranta rutiera.Soferi sau pietoni, copii, tineri sau varstnici, cu totii trebuie sa constientizam pericolele la care suntem expusi si sa le prevenim prin respectarea regulilor de circulatie.

Dintre aceste actiuni amintim participarea la interventii demonstrative in caz de accident si campaniile de constientizare asupra necesitatii sigurantei rutiere destinate in special copiilor.

Tractari Auto Ploiesti | ACAR Auto
ACAR Auto Tractari Auto Ploiesti & Platforma Auto
  • Strada Gradinari Nr 2, Ploiesti, Prahova, Romania
  • 0722141081

Post Categories

  • No categories

Twitter Feed

  • #ploiestiauto #tractariautoploiesti #asistentarutieraprahova #remorcariprahova #acarauto #serviciinonstop https://t.co/0ny30ZTz83
  • Ai alimentat gresit?Important este sa nu pornesti motorul. In majoritatea cazurilor putem rezolva pe loc. ACAR AUTO cu noi ai prioritate!
  • ACAR AUTO servicii de tractari auto Fara costuri ascunse!(toate serviciile sunt incluse in pretul comunicat). https://t.co/9Ixw4Gn0us